Hei!

Olen Sanna Kronström, julkisiin hankintoihin erikoistunut juristi. Olen opiskellut palvelumuotoilua Aalto Prossa ja valmistunut juristiksi Helsingin yliopistosta.

 

Olen työskennellyt julkisten hankintojen parissa koko työurani, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Tämänhetkiset kannukseni saan asiantuntijatehtävissä Suomen suurimmassa julkisten hankintojen asiantuntijatoimistossa, PTCServices Oy:ssä. Töissä katson maailmaa tilaajan silmin, mutta yrittäjäperheen kasvattina tarjojanäkökulmakaan ei ole minulle vieras.

 

Blogissani yksinkertaistan ja arkipäiväistän hankintoja. Ilahdun jos onnistun tekemään hankintoja ymmärrettäviksi, innostamaan ja herättämään keskustelua. Väitän, ettei hankintalaki ole lainkaan kehnon maineensa veroinen! Itse asiassa lain syyttäminen pieleen menneistä kilpailutuksista kertoo pikemminkin osaamisen (ja ajoittain myös poliittisen vastuunkannon) puutteesta. Samalla se tarkoittaa sitä, että keskustelu julkisten hankintojen ympärillä pyörii toistuvasti sivuraiteilla hankintalain epäkohtien etsimisessä. Minulle hankintalaki on ennen kaikkea väline poliittisen tahdon, ulkoistusten, toteuttamiseen. Se, minkälaisia hankinnat ovat sisällöltään, riippuu kokonaan ostajasta, ei laista.

 

Kirjoitan blogia vapaa-ajallani ja esittämäni kannanotot ja mielipiteet ovat omiani.

Blogissa julkaisemani kuvat ovat itse ottamiani, jollei toisin mainita.

 

Jatketaanko juttua? Tavoitat minut: hankintaturisti at gmail piste com.

 

Seuraa Twitterissä: @hankintaturisti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s