Hei!

Olen Sanna Kronström, julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen erikoistunut juristi. Olen opiskellut palvelumuotoilua AaltoProssa ja valmistunut juristiksi Helsingin yliopistosta. Olen erikoistunut hankintojen muotoiluun, vuoropuheluun ja viestintään.

Olen työskennellyt julkisten hankintojen parissa koko työurani, julkisella ja yksityisellä sektorilla. Tämänhetkiset kannukseni saan asiantuntijatehtävissä Suomen suurimmassa julkisten hankintojen asiantuntijatoimistossa, PTCServices Oy:ssä. Töissä katson maailmaa tilaajan silmin, mutta yrittäjäperheen kasvattina tarjojanäkökulmakaan ei ole minulle vieras.

Blogissani yksinkertaistan ja arkipäiväistän hankintoja. Ilahdun jos onnistun tekemään hankintoja ymmärrettäviksi, innostamaan ja herättämään keskustelua. Muistutan, että hankintalaki ohjaa pelkkää menettelyä, kilpailutusprosessia. Se, minkälaisia hankintoja tehdään, riippuu kokonaan tilaajan osaamisesta ja tahdosta, priorisoinneista ja politiikasta.

Kirjoitan blogia vapaa-ajallani ja esittämäni kannanotot ja mielipiteet ovat omiani. Blogissa julkaisemani kuvat ovat itse ottamiani, jollei toisin mainita.

Jatketaanko juttua? Tavoitat minut: sanna.kronstrom at innostuhankinnoista.fi.

Seuraa Twitterissä: @hankintaturisti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.