Hei!

Olen Sanna Kronström, julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen erikoistunut juristi. Olen työskennellyt julkisten hankintojen parissa koko työurani, julkisella ja yksityisellä sektorilla. Loppuvuonna 2018 irtisanouduin työstäni hankintakonsultoinnin eturivissä ja ryhdyin yrittäjäksi.

Innostun hankinnoista ja haastan tekemään onnistuneita kilpailutuksia. Lähestyn hankintoja yhteistyön, vuoropuhelun ja mahdollisuuksien kautta. Olen kirjoittanut Julkisten hankintojen käsikirjan (Edita, 2017) kollegojen kanssa ja ollut perustamassa Julkisten hankintojen yhdistystä. Hankintaturisti-blogillani on tuhansia lukijoita kuukausittain – iso kiitos teistä jokaiselle!

Blogissani yksinkertaistan ja arkipäiväistän hankintoja. Kerron hankinnoista selkeällä kielellä ja positiivisessa valossa. Ilahdun jos onnistun tekemään hankintoja ymmärrettäviksi, innostamaan ja herättämään keskustelua. Muistutan, että hankintalaki ohjaa pelkkää menettelyä, kilpailutusprosessia. Se, minkälaisia hankintoja tehdään, riippuu kokonaan tilaajan osaamisesta ja tahdosta, priorisoinneista ja politiikasta.

Tervetuloa mukaan innostumaan ja näkemään julkiset hankinnat mahdollisuutena!

Sanna

 

Tällä hetkellä blogin aktiivinen julkaisu on tauolla, sillä kirjoitan työni ohella kirjaa siitä, miksi julkisista hankinnoista kannattaa innostua.

 

 

Jatketaanko juttua? Tavoitat minut:

sanna.kronstrom at innostuhankinnoista.fi

p. 040 189 2526

Twitterissä: @hankintaturisti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.