Yhdistys hankintoihin hurahtaneille

Yhdistys hankintoihin hurahtaneille

Maanantaina tapahtui suuria, kun Suomeen perustettiin yhdistys hankinta-alan ammattilaisille. Vihdoin, sopii todeta, sillä puheissa yhdistys on vilahdellut kuulemma peräti 90-luvulta asti.

Hankintayhdistys on ennen kaikkea huikea paikka verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia sekä jakaa parhaita oivalluksia muiden hankinta-alan ihmisten kanssa. Ja voi juku, kuinka tällainen foorumi olisi ollut tarpeen jo keväällä direktiivihässäkän ollessa hektisimmillään!

Jäsentensä ammatillisen kehittämisen lisäksi yhdistys edistää julkisiin hankintoihin liittyvää oikeudellista ja monitieteellistä tutkimusta ja tekee julkisia hankintoja tunnetuksi.

Perustamiskokouksessa ilmaan heiteltiin keskustelutilaisuuksien järjestämistä, excuja, pikkujouluja, tutkimusseminaareja ja lounastapaamisia. Taisi joku haaveilla jo julkaisuistakin sekä kansainvälisestä yhteistyöstä ja verkostoitumisesta naapurimaihin.

Miten pääsee mukaan?

Yhdistykseen ovat tervetulleita jäseniksi kaikki julkisista hankinnoista kiinnostuneet henkilöt näkökulmasta ja koulutustaustasta riippumatta.

Yhdistyksen rekisteröintihakemus on parhaillaan vireillä Patentti- ja rekisterihallituksessa ja jäsenhakemuksia aletaan käsitellä heti, kun muodollisuudet on saatu kuntoon. Startti on maltillinen, mutta ensi vuonna toiminta on tarkoitus saada kunnolla käyntiin.

Liittymisohjeet löytyvät yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta hankintayhdistys.fi. Jäsenmaksu on 25€/vuosi (kannatusjäsenyritykset ja -yhteisöt 350€/vuosi).

Tervetuloa mukaan!

Vastaa