Back in business!

Olen palannut takaisin hommiin ja se on mahtavaa! Työskentelen julkisten hankintojen asiantuntijatehtävissä firmassa nimeltä PTCServices Oy. Työpaikkani on Suomen suurin pelkästään julkisiin hankintoihin erikoistunut lakitoimisto – meitä juristeja on jo reilu tusina! Minäkin olen ollut samassa paikassa vuodesta 2010 alkaen.

Tässä blogissa esittämäni kannanotot ovat kuitenkin henkilökohtaisia näkemyksiäni ja mielipiteitäni. Ja niitä mielipiteitähän riittää! Tavoitteenani onkin jakaa hankintojen hyvää ”pöhinää” aktiivisemmin nyt myös täällä blogin puolella. Pysykää kuulolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.